Smart Eshop

Έκδοση SMART eshop με responsive design για πλήρη συμβατότητα με τις κινητές συσκευές.

Εύκολα, με λίγα μόνο κλικ, αποκτήστε το δικό σας e-shop

Ολοκληρωμένη Λύση με αυτοματοποιημένη διαδικασία εύκολων βημάτων.

Αύξηση online Πωλήσεων και εσόδων για την επιχείρησή σας.

Ασφαλές περιβάλλον εκτέλεσης όλων των πληρωμών.

Πλήρης υποστήριξη και άμεση επικοινωνία για επίλυση προβλημάτων.

Αυξήστε τα έσοδα της επιχείρησης σας!

Γιατί Smart Eshop;

Η έκδοση Smart σας παρέχει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που χρειάζεται η επιχείρησή σας για να ξεκινήσει τις ηλεκτρονικές πωλήσεις μέσα από το περιβάλλον SMART που ήδη χρησιμοποιείτε. Θα μπορέσετε να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα σε λίγα μόνο, πλήρως καθοδηγούμενα, βήματα.

1

Do it your own
Εύκολα, βήμα-βήμα, μέσα από έναν εύχρηστο οδηγό δημιουργείστε το δικό σας e-shop & ξεκινήστε τις διαδικτυακές πωλήσεις!

2

Template
Ένα πρωτότυπο theme. Σχεδιασμένο με βάση όλες τις UX best practices που βοηθά κάθε χρήστη να ολοκληρώσει εύκολα και άμεσα μια αγορά.

3

Demo
Δείτε το ολοκληρωμένο eshop σας άμεσα, έπειτα από την συμπλήρωση λίγων βημάτων & αποκτήστε ακριβώς την εικόνα που θα έχει το e-shop σας.

4

Μενού
Εύχρηστο & γρήγορο μενού, με αποτύπωση όλων των βασικών κατηγοριών του ηλεκτρονικού καταστήματος. Πλήρως προσαρμόσιμο για άψογη εμφάνιση και σε κινητές συσκευές.

5

Banners
Δυνατότητα φόρτωσης των δικών σας εικαστικών, που εμφανίζονται στην αρχική σελίδα και εναρμονίζονται με το ύφος της επιχείρησης και των προϊόντων σας.

6

Product Page
Σελίδα απεικόνισης του προϊόντος, με δυνατότητα εναλλαγής φωτογραφιών, ζοομ, εμφάνιση του συνόλου των πληροφοριών χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται να κάνει scroll.

7

Cart & Checkout
Σελίδα απεικόνισης του προϊόντος, με Εύχρηστη προεπισκόπηση καλαθιού, με περίληψη όλων των προϊόντων που επέλεξε ο χρήστης & εύκολη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, όπου μέσα σε λίγα κλικ ο πελάτης πραγματοποιεί την πληρωμή του και αγοράζει τα προϊόντα επιλογής του.

8

Κινητές Συσκευές
Πλήρης συμβατότητα με κινητές συσκευές, δεδομένου ότι το 75% των χρηστών πλοηγείται και πραγματοποιεί αγορές μέσα από «έξυπνα» τηλέφωνα, tablets κλπ.

Λειτουργίες ηλεκτρονικού καταστήματος

Λειτουργία αναζήτησης προϊόντων

Πλήρης διαχείριση banners & προτεινόμενων προϊόντων

Hosting 2GB

Μία γλώσσα εμφάνισης

Δυναμική εμφάνισης λίστας προϊόντων

Σελίδα προϊόντος με εμφάνιση περιγραφής, τιμή και τιμή προσφοράς και κατασκευαστή

Σελίδα προεπισκόπησης καλαθιού με δυνατότητα επεξεργασίας ποσοτήτων

Λειτουργία δημιουργίας προφίλ χρηστών/μελών

Στατικές σελίδες περιεχομένου

Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής (Αντικαταβολή, Πληρωμή στο κατάστημα, Τραπεζική κατάθεση, PayPal)

Πολλαπλοί τρόποι αποστολής (Σταθερή χρέωση αποστολής, Παραλαβή από το κατάστημα)

Αυτοματοποιημένες ενημερώσεις για την εξέλιξη της παραγγελίας μέσω email

Πλήρης διαχείριση back office του ηλεκτρονικού καταστήματος

GDPR Compliance

Accessibility friendly

Διασύνδεση με SMART

Προσαρμόσιμο template με λίγα μόνο κλικ

Μέσα από ένα εύκολο στη χρήση διαχειριστικό σύστημα, μπορείτε να προσαρμόσετε τη γραμματοσειρά, τα χρώματα και συνολικά την αισθητική της επιχείρησής σας, δημιουργώντας μια ιστοσελίδα που οι επισκέπτες σας θα απολαμβάνουν. Κάθε σελίδα του template είναι σχεδιασμένη ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές για την καλύτερη εμπειρία του υποψήφιου πελάτη σας.
Εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές δυνατότητες του theme & προσαρμόστε το ώστε να αντικατοπτρίζει την εικόνα της δικής σας επιχείρησης!

Γρήγορη & ευχάριστη εμπειρία Checkout

Η Checkout page αποτελεί βασικό κομμάτι στο ταξίδι του καταναλωτή με το ποσοστό που εγκαταλείπει στο σημείο αυτό, όμως, να είναι σημαντικό. Δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα που προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία στον επισκέπτη, ο οποίος μπορεί να κάνει τις αγορές του εύκολα από κάθε συσκευή βάσει των βέλτιστων πρακτικών UX design που εφαρμόζουμε. Και φυσικά εργαζόμαστε προς κάθε κατεύθυνση, για να προσφέρουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Εύκολη πλοήγηση στις Kατηγορίες του e-shop

Κάθε μας κατασκευή διαθέτει λειτουργικά & ευκρινή φίλτρα, ώστε οι πελάτες να συγκρίνουν πριν πραγματοποιήσουν τις αγορές τους και να επιλέγουν τα προϊόντα που τους αφορούν άμεσα. Ακόμη, κάθε υλοποίηση είναι συμβατή με όλες τις συσκευές ενώ εφαρμόζουμε έξυπνες τεχνολογίες, ώστε η ιστοσελίδα να κάνει εξατομικευμένες προτάσεις σύμφωνα με τις αναζητήσεις του καταναλωτή. Συνδυάζουμε τα παραπάνω με τις βέλτιστες SEO πρακτικές στις κατηγορίες για βελτιστοποίηση του website με στόχο την προσέλκυση νέων πελατών.

Θέλετε ένα Fast & Furious e-shop;

Μόλις 5 δευτερόλεπτα φόρτωσης είναι αρκετά για να εγκαταλείψει το 38% των χρηστών μια ηλεκτρονική σελίδα. Επομένως, η ταχύτητα του e-shop σας είναι ιδιαίτερα σημαντική και γι’ αυτό φροντίζουμε ο χρήστης να έχει μια ευχάριστη εμπειρία με γρήγορη πλοήγηση στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Έτσι, θα θέλει να επιστρέψει σε εσάς και για τις επόμενες αγορές του.

Εκτοξεύστε τις πωλήσεις σας στη σελίδα Προϊόντα

H ομάδα των UX designers καινοτομεί σε κάθε project, γιατί επιθυμία μας είναι ο χρήστης να απολαμβάνει μια μοναδική αγοραστική εμπειρία. Κάθε προϊόν έχει αναλυτική περιγραφή των χαρακτηριστικών του στην καρτέλα, που εμφανίζονται Above the fold. Επιπλέον πληροφορίες όπως αρχική/τελική τιμή αλλά και ποσοστό έκπτωσης εμφανίζονται σε σημεία που τραβούν την προσοχή του επισκέπτη.

Διασύνδεση με SMART

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 214 2148600 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα μιλήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.


    Διάβασα & αποδέχομαι τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση